Ти не вслухайся у брехню, Бо там слова всі злом прошиті, Ти станеш схожим на свиню, Тебе теж можуть забруднити.
Ти не вслухайся в ті слова, Які улесливістю грають, Бо трухлі,як старі дровА, Вони теплом не зігрівають.
А услухАйся лише в те, Що світлість,щирість наділяє, Бо тільки тут любов росте, Її на всіх нас вистачає.
|