ПОЧОРНІЛА ЗЕМЛЯ,ОГОЛИЛИСЬ ВИСОКІ ТОПОЛІ,
ТИША ТАМ, ПУСТОТА, ВЖЕ НЕ ОРЕ Й НЕ СІЄ НІХТО,
НАВІТЬ ВОРОН НЕ КАРКА В ПОНИЩЕНО-ГОЛОМУ ПОЛІ.
ЗА РОЗРУХУ ОЦЮ, ЗА БІДУ ВІДПОВІСТЬ ТЕПЕР ХТО?
ХТО ПОВЕРНЕ ВОЛОССЯ НА ЛИСІ ДИТЯЧІ ГОЛІВКИ?
ХТО ПОВЕРНЕ МАТУСІ В УТРОБІ ПОМЕРЛЕ ДИТЯ?
ХТО ПОВЕРНЕ БАТЬКІВ,ЩО ПОКИНУЛИ СІМ"Ї НА ВІКИ,
І СВОЄ ДАЛИ В ЖЕРТВУ, РЯТУЮЧИ ІНШЕ ЖИТТЯ?
МОВЧИТЕ? ЩО Ж МОВЧІТЬ,ТА ПРИЙДЕТЬСЯ ЗА ВСЕ ВІДПОВІСТИ,
ЯК НЕ ЛЮДЯМ,ТО БОГУ ПРИЙДЕТЬСЯ "ВІДДАТИ БОРГИ",
ЯК БАТЬКИ НЕ ДІЖДАЛИСЬ, ТО Є ШЕ ЧОРНОБИЛЬСЬКІ ДІТИ,
І НА ВІДПОВІДЬ ВАШУ, ВИ ЗНАЙТЕ, ЧЕКАЮТЬ ВОНИ.
Чорнобиль - чорний день України і не одне покоління ще буде за це розплачуватись, і тут головне не хто за це відповість, а щоб таке не повторилося.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")