Так егоїст... й напоготові, тримаєш лезо... без вагань, не боячись ні сліз,ні крові, ти завдасиш усім страждань! Дурна рука,немов сліпець, несе метал у живе тіло, а совість,ні... черствий мерлець, на дні душі давно осіла... Пекельний біль-проходиш покриття, Холодний жар-та це ж судина твОя, Безпомічність-викапує життя... мутніють очі...пісня Цоя.... А думи десь летять у небо, та розчиняються в тумані, прощальний туш звучить для тебе... незвично-гарний,гам останніх... Ти егоїст й напоготові, тримаєш лезо, та скажи, Бог дав життя,а ти готовий піти у пекло назавжди???
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")