Конверт №2
Урядові каруселі
(Продовження вірша «Соціальна реклама» - Конверт №2)
Зробили рокіровки в Адміністрації і в Уряді ну і що? Народу легше стало жити?
Щоб нікого не прогнати
І своїх не зобижати -
Лиш столи переставляли.
Поміняли кабінети,
Переставили портрети –
Так реформи зображали.
Що змінилося на краще?
Уряд був і є ледащо -
Добре лиш про себе дбає.
«Ти, народ, бери лопату
І город іди копати…» -
Так Прем’єр нас наставляє.
Не столи переставляти,
А «дівчат» пора міняти
В Урядовому борделі.
Танцівник коли поганий
То не вийде танок гарний –
Урядові каруселі!
Далі буде!?…
03.05.2011р
|