Коли емоцій планка вгору чи то від щастя,чи від горя, тут й прокидається агора. Блокнотним криком! Ось так спонтанно і раптово записуєм епіграф новий, а зрозуміє наше слово суспільство диких.? Коли життя у душу ранить, знімаємо свої кайдани і в пошук істинно-обманний. Ночами творчих! Мовносполучним етикетом лягають стрічки у куплети, а в нас запитує :"Што Это?" Суспільство вовчих.
|