Як, що шукати? А, що можна, З землі піднятись в небеса? Адже людина не спроможна Такі творити чудеса. Дива - прерогатива Бога, А для людини - простота, В якої добра є підмога - ЇЇ сердечна доброта.
Тому ми і вибраний нарід, За первородство воюють росіяни.
Святе Письмо говорить: "Виконуйте Заповіді Мої, Тоді ворог, не буде панувати, На твоїй рідній Землі".
Тому Слово Святого Бога, Повинне вказати нам, Де праведна дорога, І жити як святий Аврам.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")