Колихаю, колисаю диво-ніченьку,
Обираю, вибираю казку – річеньку Все для тебе горошинка, моя донечко, Засинай і спочивай як з неба сонечко. Наспіваю, проспіваю колисаночки, Розповім про Миколая, його саночки Все для тебе моя зоре, моя донечко, Спи спокійно моє диво, моє сонечко.
|