Дуже любить вчити нас,
Зустрічає в перший клас. Вчителів в ній безліч є, Атестати нам дає. *** В кожній школі він живе, На уроки діток зве. Поки вчаться - він мовчить, А перерва – то кричить. *** В класі діток він тримає, Поки вчитель їх навчає. Є історії, є мови, Є із БЖД основи... *** В спеку, дощ і навіть сніг На шкільний спішать поріг. Вчителі їх вчать читати, Віднімати, додавати. *** Супроводжує дітей, В ньому книги, ручка, клей. Гумка, зошит, олівець, Пензлі,циркуль, папірець. *** Букви всі від А до Я Вивчить з ним шкільна сім’я. Зустрічі з ним дітки ждуть, В перший клас із ним ідуть. *** Які уроки вже були, Що назавтра задали... Пам’ятає всі оцінки, Навіть ті, що з поведінки.
Відповіді: школа, дзвінок, урок, учні, ранець, буквар, щоденник.
|