Захворіла в кішки лапка, І заплакала царапка. Стала жалібно нявчати Та людей на поміч звати.
Подивилися ми ніжку І побачили, що кішка Пхала лапку у сметанку, В трилітрову, скляну банку.
От тоді ми й зрозуміли: В киці м’язи заболіли! Наморилась трудівниця,
Наша люба, гарна киця.
|