Ранок ходить коло печі… Юля, вже давно, щебече І співає пісенькИ, Аж дивуються пташки. Цілий день вона гарцює, То співає, то танцює І не можна зупинити, Щоб хоч трошки відпочити. Вечір зорі засвітив, Всіх помив і уложив, Тільки Юля не вгаває, На добраніч всім співає…
Дуже дякую, Наталю! Поет з мене нікудишній бо пишу відчуттями. А щодо дієслівних рим то скажу так, у кого їх нема, навіть у класиків і чим вони такі погані? Може не треба їх просто боятися?
Хто ж та Юлька, пані Катерино, що такий приємний неспокій приносить вам?.. Катю, дієслівними римами римують тільки ліниві і байдужі до поетичного слова, бо це, погодьтеся зі мною, так просто і є на кого пальцем показати в разі запитань...
Дякую, Вікторе! Юля, маленька сусідська дівчинка і ось так я її бачу.По поводу рими скажу так: можливо я і відношуся до тих лінивих, але якби все було так просто, то наша мова, і так співуча, була б скрізь римована і ми б з вами співали, як було показано в одному із фільмів, а так ми розмовляємо, що погодьтеся не є віршем.А потім, скажіть будь ласка, що поганого в цій дієслівній римі?Вона не так висловлює почуття, чи не зрозуміла читачеві, чи може чимось оскверняє нашу мову, що в ній не так? Що вона найпростіша, то може в цьому сенс.Вибачте я таке щось не розумію.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")