Коментувати також можна з та

Пт, 29.03.2024, 02:16
Меню сайту
Категорії каталогу
Проза [1015]
Прозові твори друкуються тільки тут
Відеовірші [133]
Аудіовірші [49]
Українцям [2667]
Вірш-пісня [542]
Вірші про Україну [1477]
Вірші про рідний край [805]
Вірші про мову [201]
Збірки поезії, поеми [112]
Абетка [22]
Акровірш [31]
Байка [106]
Загадки [15]
Верлібр [143]
Елегія [51]
Історичні вірші [288]
Вірш-усмішка [995]
Вірші про сім'ю [402]
Вірші про рідню [152]
Вірші про жінок [661]
Вірші про чоловіків [109]
Вірші про військових, армію [209]
Вірші про Перемогу, війну [408]
Вірші про кохання [3366]
Вірші про друзів [713]
Вірш-казка [132]
Казка (проза) [29]
Проза для та про дітей [19]
Вірші для дітей [332]
Вірші про дитинство [321]
Вірші про навчання [58]
Вірші про професію [82]
Вірші про eмiгрантів [147]
Вірші в перекладі [705]
Вірші про свята [203]
Вірші про спорт [18]
Вірші про природу [1213]
Вірш-тост, вірш-привітання [114]
Для мене поезія - це [191]
Поети [272]
Поетична майстерня [51]
Оповідання, про поетів, творчість [24]
Релігія [290]
Щастя - ... [597]
Жінка - ... [260]
Життя... [4418]
Філософам [1292]
Громадянину [861]
Метафізика [153]
Опитування для Вас:
У Вас є власний сайт?
Всего ответов: 551

ШЛЯХ до ТВОРУ:  

         
Вірші/статті категорії та розділи української поезії, українська проза
    Твори за тематикою категорії та розділи української поезії, українська проза Проза
 

2. Лист незнайомця.

2. Лист незнайомця.

2. Чи існує Бог, як довести, що Він існує, адже ми його не бачимо, і не чуємо, і не відчуваємо? Ми що, його видумали для себе, для заспокоєння своєї душі?

 

2. Існує Один Бог, Господь, Істинний, Той, що створив тебе і все, що навкруг тебе існує: видиме і невидиме. Послання Римлянам 1:18 «Бо гнів Божий з’являється з неба на всяку безбожність і неправду людей, що правду гамують неправдою, тому що те, що треба знати про Бога, явне для них, бо їм Бог об’явив, бо Його невидиме від створення світу, Його вічна сила і Божество, думанням про твори стає видимим. Так що нема їм виправдання». Його твориво є доказом існування Всесильного, Мудрого, люблячого, необмеженого в силі і мудрості, точності, незбагненній людині творчості Вічного Господа Бога.

Господь Бог є Дух, і людина Його не бачить. Єв. від Івана 4:24 «Бог є Дух»; 2 Коринтян 3:17 «Господь же, - то Дух» Дух, як повітря – невидимий, але видимі Його діла, твориво.

З тими, хто вірить Господу Богу Одному і Істинному, і вірні Йому одному, Він спілкується. Ми його чуємо, відчуваємо, але не бачимо, бо Він Дух. Він говорить до нас різними способами. Банальний приклад: коли мені потрібно конче вставати, а я солодко сплю, то я чую: Галя, а частіше один короткий телефонний дзвінок, а одного разу подумала: ще чуть-чуть, і почула вже голос: Чуєш дзвінок? Засоромлена підхопилась і побігла виконувати свій обов’язок, але це побут. Мені не потрібно доводити, що Господь існує, бо Він у мені – так написано. І Коринтян 6:17 «А хто з Господом злучується, стає одним духом із Ним»; І Коринтян 3:16 «Чи не знаєте ви, що ви – Божий храм, і Дух Божий у вас пробуває. Як хто нівечить Божого храма, того знівечить Бог, бо храм Божий святий, а храм той, то ви!»;

«14. До чужого ярма не впрягайтесь з невірними; бо що спільного між праведністю та беззаконням, або яка спільність у світла з темрявою?

15. Яка згода в Христа з белійяаром? Або яка частка вірного з невірним?

16. Або яка згода поміж Божим храмом та ідолами? Бо ви храм Бога Живого, як Бог прорік: Поселюсь серед них і ходитиму, і буду їм Богом, а вони будуть народом Моїм!

17. Вийдіть тому з-поміж них та й відлучіться, каже Господь, і не торкайтесь нечистого, і Я вас прийму,

18. і буду Я вам за Отця, а ви за синів і дочок Мені будете, говорить Господь Вседержитель!

(2 до Коринтян 6:14-18)

Господь у тих, хто вірить Йому, слідує Слову Його, чинить волю Його. Господній храм, то серце вірної Йому людини, а не хмари чи споруди у яких люди здійснюють свої власні обряди, звичаї серед своїх ідолів. Господь оселяється в людському серці, коли людина почула Євангелію Ісуса Христа, не тлумачення, повірила в чисте Слово Боже, покаялась у гріхах своїх, і підтвердила віру свою хрищенням у Ім’я  Господа Ісуса Христа для прощення гріхів і лиш тоді одержує дар – Духа Святого – Дії Апостолів 2:38-40. 21.; ІІ Коринтян 5:5 «А Той, Хто на це саме й створив нас, то Бог, то й дав нам завдаток Духа». «Того образ, хрищення не тілесної нечистости позбуття, але обітниця Богові доброго сумління, спасає тепер і нас воскресенням Ісуса Христа,

22. що, зійшовши на небо, пробуває по Божій правиці, а Йому підкорилися Анголи, влади та сили.

(1 Петра 3:21,22)

Така людина заходить із Господом у заповіт і Отець наш Небесний переставляє цю людину із царства тьми у царство Сина свого Ісуса Христа.

Він відповідає на запитання, на молитви, прохання, дає настанови і доручення до виконання, допомагає в скрутних ситуаціях, коли не знаєш про що просити, то веде у молитві Духом Святим, бо ми не знаємо, яка небезпека чекає і що, і про що потрібно просити допомоги і захисту. Прочитайте хоча б ці два мої свідчення:

http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=634877

Невероятное, но очевидное.

http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=633523

Сила молитви.

Одного разу прийшла перелякана подруга Ліда, бліда, як стіна, ми її обступили і запитували: чому вона в такому стані? Вона відповіла, що коли хотіла зробити крок, вже й ногу підняла, але якийсь дуже гучний вимогливий голос покликав її: «Ліда!» Коли вона зупинилась, то під самим носом пролетіла на червоне світло величезна вантажівка- фура, а Ліда, як би була зробила той єдиний крок, то була б нею не вбита, а розчавлена. Частину свідчень я записала, а тепер бачу, що потрібно писати, щоб не забути часом.

Він бажає бути у кожній людині, але не всі Його хочуть. Від Господа хочуть усього, а Самого Господа не хочуть, бо вони вірять байкам, яких навчились від не Господніх слуг. А живе і діяльне лиш Слово Боже – чисте Слово Біблії, бо в ньому Господь. Євреїв 4:12-13 «Боже Слово живе і діяльне, гостріше від усякого меча обосічного, – проходить воно аж до поділу душі і духа, суглобів і мозків, і спосібне судити думки та наміри серця. І немає створіння, щоб сховалось перед Ним, але все наге та відкрите перед очима Його, - Йому дамо звіт!» Воно і в тобі, бо ти десь чув хоч одно Слово Боже, а Слово – то Дух. Єв. від Івана 6:63 «Слова, що їх Я говорив вам, то Дух і Життя». Воно знає всі твої думки, Господній дух Життя у кожній людині. Коли Дух Життя виходить, тоді Господь залишає людину, і тіло падає бездиханне. Той самий Божий Дух Життя і в Божих дітях, і в атеїстах – безбожниках, і в ідолянах. Еклізіяст 12:7 «І вернеться порох (тіло людини) у землю, як був, а дух вернеться знову до Бога, що дав був його!»

Світські люди, які не пізнали Бога Істинного, не знають, що то значить душа, дух. Левит 17:14 «І сказав Господь Бог Ізраїлевим синам: Крови кожного тіла ви не будете їсти, бо душа кожного тіла – кров його вона. Усі, що їдять її будуть понищені!» Дух Життя у крові людини. Коли людина вмерла, кажуть вірно: Дух віддав. Тобто Дух Життя вийшов із живої істоти, і повернувся назад до Бога. Коли патанатоми роблять розтини трупів, то вони не знаходять крові, бо у крові життя, яке є Дух Життя від Господа Бога. Поки Він у людині, доти людина жива і мудра, і ще відкриває свого рота проти Даятеля Життя. Доти, поки пульсує кров – Дух Життя наповнює силою і життям кожну клітину людини. Вийшов Божий Дух Життя і кінець, ніхто ні добрий, ні мудрий, ні сильний, ні можновладний, ні найбагатший не може Його повернути, ні купити. Отож, якщо хтось не знає і не вірить Богу, то це не значить, що його нема. Невже така мудра була амеба, що подбала про те, щоб у природі відбувався кругообіг речовин, щоб забезпечити все людство і все живе повітрям, повноцінною їжею і водою, та ще й зробити для неї енергетичний запас?

Тепер, як бачите, душу заспокоювати не треба і себе також, щоб придумувати бога. Господь Бог був вічно, є тепер і буде вічно. Не було тебе і твоїх родичів, а Він був завжди. Без Нього нема життя ніякого: ні вищих, ні нижчих організмів. Римлянам 11:36 «Бо все з Нього, через Нього, для Нього! Йому слава навіки!» Нас Він створив для Себе, щоб радіти нами, дітьми Своїми, – так написано.

Пр. 11:5 «Як не відаєш ти яка путь вітру, як кості зростають в утробі вагітної, так не відаєш ти чину Бога, що робить усе».

Еклізіяст 7:29 «Праведною вчинив Бог людину, та вигадок усяких шукають вони!»...


Додав: iakhnevich (03.03.2017) | Автор: © Галина Яхневич
 
Розміщено на сторінці: Вірші про жінок, Життя..., Проза, Вірші про сім'ю, Щастя - ..., Вірші про чоловіків, Українцям, Вірші про мову

Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:

Переглянули твір - 3252 чол.
 
  
  у Вас # закладок

Автору за твір:

 



Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 2
avatar
0
1 Asedo1949 • 16:09, 03.03.2017 [Лінк на твір]
Я все дочиста перечитала, за що Вам щиро дякую!
avatar
0
2 iakhnevich • 17:36, 03.03.2017 [Лінк на твір]
І вам дякую щиро.


Додати коментар:

Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ComForm">
avatar


ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин

(50 коментарів Ви можете переглянути на сторінці "НАШ ТОП ++")
ivanpetryshyn: А, що ви від них очікували?
Вони ж мусять якось Ванькам і Ксюшам пояснити,
чому вони почали війну з Україною
і чому це- "правильно".

virchi: Зараз російська пропаганда звалює теракт на Україну. І не дивно - в усіх бідах на болотах "винні" українці та американці

virchi: Дякую за розміщення додаткових лінків - і на текст, і на відео в Ютубі, щоб розуміти мелодію!


     


Форма входуу
Логін:
Пароль:
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК    
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com


НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz