З власного
досвіду.
Кілька порад.
Звісно кожна людина відповідає за себе, за своїх дітей і близьких, тому будь
який вибір правильний з огляду на міркування тої чи іншої людини.
Від жару: натерти
на великій терці кілька картоплин та буряку. І як я була маленькою то мама
мені робила рукавички та капці: на шмат
тканини накласти натерту суміш, обвити ручки, ніжки та закутати поліетиленом і
знов тканиною. Залишити так поки не
висохне, або ж принаймні годинку. При
натиранні виділяється сік, то його пити(не обов’язково одразу весь, але
час від часу протягом дня).
Для укріплення
імунітету: в ледь тепле молоко(не пастеризоване) додати збите перепелине яєчко.
Для смаку можна додати какао, чи каву, або зараз є несквік(діти полюбляють) і
ложечку натурального меду. Кожного дня до сніданку.
Грецький горіх
піднімає гемоглобін. Натерти його додати меду і соку лимона. Пропорція по
смакові. І смачно і корисно.
Для хворого горла:
в парене молоко додати ложку масла, меду(за бажанням).
Мед бажано
злизувати з ложечки і запивати теплим чаєм, або малиною, або любим теплим
сиропом.
Корисним є мед з
квіток кульбаби, допомагає при кашлі. Його легко приготувати, але весною :) А
ще чай з перепаленого цукру.
Для інгаляцій:
сушені трави, або ж просто звичайнісіньке сіно вмістити в алюмінієвий
посуд(відро). Розпечи на у вогні цеглину(звичайну) вмістити в посуд з сіном і залити водою.
Накритися ковдрою і дихати. І прогріває і очищає.
Для закладеного
носа: на гарячий плот розсипати кукурудзяну муку. Дихати випаровуванням. Ще
добре сушене стебло частинку підпалити і
подібно тому, як сіркою випалюють пробку з вуха так часник прочищає носову
порожнину.
Сік з алоє та
цибулі також помагають.
Коли щось згадаю
то допишу, може комусь буде в пригоді.
Але саме головне
мати хороший настрій і позитивні думки і зовсім не дозволяти собі хворіти. гуляти, радіти, веселитись....А
для діток приготоване мамою зілля ну просто чарівне.
Будьте здоровими.
З повагою,
Світлана
|