Сію, вію, посіваю,
З Новим роком
Вас вітаю!
Щастя, радості бажаю!
Хай в році Новому,
У вулику-хаті
Всі будуть здорові, веселі
багаті!
Хай жито-пшениця в полях
колоситься,
А збіжжя в коморах -
в багато рядів,
Худоба і птиця хай буде
плодиться.
Та це ще не все, що сказати
хотів:
Господарю-друже,
Віншую Вас щиро,
Родині бажаю гараздів
і Миру,
Хай праведне діло зламає хребтину
Ворожому стану, що гнітить Вкраїну!
А Ви, господине, із доброї ласки,
В щедротах призвольте
кілечком ковбаски.
А можна і шинки, і м’яса,
і сала,
Бо місця у торбі
зосталось
чимало…
|