Така зима, безсніжна, сумно-чорна,
На дротах повсідались горобці,
Насупивсь день, сердитий, йому можна,
Бо небо знов предсказує дощі.
А день святий! Сьогодні Бог з`явився
В трьох іпостасях, на ріці Йордань,
Коли ввійшов Ісус , де охрестився,
Чув Отчий голос, і Дух Святий літав.
Хрестив Іван людей, й не сподівався,
Побачити і охрестить Христа,
І сильний голос , громом обізвався-
“ Це Син улюблений! Вподобав його я!
То ж веселімся! Сніг чи дощ, байдуже!
Вітаю всіх з Водохрещами дня,
Свята водиця хай усім поможе.
Обійстя покропіть! І пийте для добра!
З Водохрещами всіх, мої любі! Будьте здорові і благословенні Господом!
Нехай Господь охороняє нашу Україну , вас та ваші родини!
|