Хотів би від серця сказати
Думку, про НАШЕ Я сьогодні.
На жаль не вмію я брехати
Хоч слова брехні весь час модні
Повірте в мене своя святість
А ті що святості голодні
Входять в байдужості кімнату
Де фальшу й брехні повні бодні
Є люди які спішать що дня
Щоб хату брехні відчиняти
Поляк на це сказав би - ZBRODNIA!
Як можна щось таке приймати?
Тому дозвольте помовчати.
13.08.2008р.
|