Перепрошую
За те, що не було слова,
Коли світ хотів почути.
За всі думки кольорові,
Яких не хочу забути.
Перепрошую
За молитву дуже тиху
На життєвих шляхах крутих.
За мовчання, коли лихо
Несли в хату баламути.
Перепрошую
За те, що промитим зором
Ловив недоліки брата
І оспівував все хворе
У будь дні й великі свята.
Перепрошую
За те, що не соромився
Через життя іти з Богом.
За те, що весь час молився
Проти злим ідеологом.
Перепрошую
За гріхи, що десь присіли.
За те, що я їх не бачу.
За розсіяні могили,
Над якими вітер плаче.
Перепрошую
Тих, яки мене читають.
Тих, що читати не хочуть
Того, про що я співаю.
Лиш не кажуть просто в очі
19.11.2008р.
|