Читаю вас
А час
Своє говорить
Він знає
І на основі свого знання
Творить
Родиться Син
А ти
Хочеш вмирати
А святість
Зі свічею входить в життя
Спати
Зима і сніг
Доріг
Не бачать очі
Хоч хочуть
Свіча горить життя терпить
Хоче?
Що це життя?
Сміття?
В твоїй кімнаті
Весь час ніч
Величчю гіркоти пише
Твій клич.
|