Своїм зором дивлюся.
Своїм зором читаю.
В мене розум. Я ним розумію.
Критики не боюся,
Бо усіх поважаю
І тому ворожнечі не сію.
Президента шаную
За всі плюси й мінуси,
Бо він є президент України.
Різні голоси чує,
А з них вибрати мусить.
Скажіть, є у нас правда єдина?
Точка зору з заходу.
Точка зору з півночі.
Точка зору людей не єднає.
Він як батько народу
Поєднати все хоче,
Тому в нього й поразки бувають.
За рік вибори знову.
Йти на захід будь північ,
В яку тягнуть не лиш комуністи.
Буде зерно й полова
А народ наш, мов півень
Винен знати, що повинен їсти.
12.03.2009р.
|