Стільки думок
Стільки правд єдиних
Висловлює час
Ми стоїмо
Десь за життя тином
Світ не бачить нас
В співах бажань
Родимо мрії
Вони в куточках життя
Без сподівань
Ніщо нас не гріє
Спішить забуття
Ми стоїмо
Затихли кроки
Душа спішить думками
Через вікно
Влітає сокіл
Сповіщаючи драму
Грає життя
На скрипці віри
Мелодію чують гори
Звуки спішать
Бажання щирі
Вростають в предків корінь
10.05.2009р.
|