Зимовий ранок молитву шепоче
Снігу словами що з вітром гуляють
З тим кого зустріне говорити хоче
Про те що зимове сонечко співає
І пестить сніжинки як мати дитину
Коли то зором на снігу присяде
Все кругом приснуло тільки життя лине
Триває і пише зимову баладу
13.01.2010р.
|