Вони
Увійшли в мої сни
Де приснули надії
Весни
Знов ждати муть сини
Позбувшись всіх злодіїв
А ми
Як діти чужини
Що рідне слово сіють
Грудьми
Стають перед людьми
Тих що нам взяли мрії
Шумить
Над золотом блакить
Вона нам всім так люба
В цю мить
Душа наша горить
Побачивши тризуба
Не спить
Той якого болить
Зломлена витка дуба
Терпить
Той якого болить
Біль що розсівсь на зубах
18.02.2010р.
|