Доказів на це багато
„Що посієш будеш жати”
Я не в силі людей наших зрозуміти
І вони не розуміють
Що і кому нині сіють
Все це жати колись будуть наші діти
Ворогами брати нині
В чужині і в Україні
Зерно ворогів росте на батьків полі
Бур’ян глушить наші плоди
Мій улюблений народе
Твоїм паном стають знов чужі ідолі
Кругом знов питають люди
Яке завтра твоє буде
Коли чужий пан засяде на престоли
Сіяв буду чужу мову
Нашу рідну як полову
Мов той вітер викидав буде зі школи
Схаменися Україно
Не йди в друге на коліна
Тобі треба зерно правди розсівати
Щоб істина й мова рідна
В Україні була гідна
Щоб своїм дітям ти була своя мати.
24.02.2010р.
|