Любіть своє де б ви не були
Малий тризубчик вишивку
Співучу кобзу і бандуру
І в рідній мові молитву
Любіть історію в правди ризах
І не цурайтеся її
Не один раз прийде ще криза
Наче той вовк в хутрі вівці
Любіть своє доки в вас крила
Якими нести буде час
Любіть своє в своїм є сила
А сила це дороговказ
Любіть свою церкву єдину
В якій завжди лиш один Бог
Любіть як матір Україну
Яка триває мимо тривог
Любіть себе в своїй державі
Яка ще нині не своя
Де чужа мова в більшій славі
Рідна боїться свого я
31.05.2010р.
|