Літо вже за тепла тином
Спішить осінь вітром гнана
На гриби йдуть батько з сином
Вітає їх роса рання
Яка спить на лісів краях
А в ній сонце зір свій миє
На деревах листя грає
І оспівує надію
Осінь така як в нас в горах
Десь над Ропою чи Сяном
Ніч приходить дуже скоро
Сон заходить в хату й морить
Не хоче вставати ранок
Жде осінніх колисанок
08.09.2010р.
|