Гріх ховався в часу руни
Свого соромилися
Бачу й нині звучать струни
Й крокують не нашим я
Знов оспівуєте осінь
Яка б вона не була
Так ви творите колосся
В якому зерна нема
Колись з зіркою й червоним
На завжди ви брали шлюб
Нині орли чи ворони
Вам дорожчі за тризуб
Сестри браття час міняти
Шлях що веде до гріха
В нас є мати рідна мати
Нам з нею єднатися
24.09.2010р.
|