Осінь нас кличе на куплети
Де тепла піч де скрипка грає
Де каву п’ють наші поети
Й народ віршами угощають
В кожного глянь свої прикмети
Там ворожнечі і немає
Говорять всі вони секретом
Про осінь що над нашим краєм
А скрипка грає своє знає
У скрипаля нині апетит
Розбуджена мелодія летить
Здається що весни шукає
Душа цей любий звук приймає
Хоче з ним йти у піруети
10.10.2010р.
|