Абзац недоспаної ночі, якщо це зветься не любов чому згораю знов і знов? Як тільки бачу твої очі.
Чому тремтить у тілі кров? лиш при розмові тет-а-тет, скажи мені, що за сюжет? якщо це зветься не любов.
Слова вилІтали грайливі, без тіней масок, запозичень, а знаєш нам так навіть личить, поговорити в шумі зливи...
А далі була легка втома, ніч утікла, приходив ранок, прощання погляд наостанок, ми роз"їжалися додому.
|