Осінній вечір заглядав
В кімнату шкільну в чужині
Ця осінь сум несла мені
Коли Вкраїну я згадав
Десь там осіння є любов
Від осені тікає птах
В нього закодований шлях
З весною він поверне знов
Осінь однакова всім нам
Німі слова з сумом ідуть
Підказують що може там
Майбутнє буде гріти грудь
Тим що любові ставлять храм
І в небо молитви несуть
17.11.62рік
|