Немає слів!.. Аж не віриться, що уже пройшов рік, здається, наче вчора то все було, нічого не забулося зовсім, кожна дрібничка пам'ятається до цих пір. Ось прийшла, трохи запізнившись, Тамара Ганенко, десь слідом за нею має зайти Ярослав Чорногуз...
Ну, Катрусю, так приємно все згадати... ту атмосферу... той теплий прийом... А ще, згадала, як найулюбленішим віршем Насті став вірш "Вібір". Я тоді на свою дитину подивилася зовсім другими очима... А вона, до речі, теж на твій вірш склала мелодію. З музичної точки зору, мелодія і ритмічний малюнок дуже цікаві. але дещо, незграбні... Нічого, усе попереду. Знаю, що задатки у Насті з"явилися! З Днем Народження тебе, подружко!!!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")