Ця зима як кожна промине
Проминаючи зродить весну
Ця надію сплячу принесе
Зерно правди в божім колоску
В цьому зерні промиємо зір
Той з черги гляне в нашу душу
Там відродить ще сплячий в нас мир
Перетворить його в доброту
Не всі мрії вже схожі до змін
Тому може не здійсняться всі
Перед Богом ми стали з колін
Перед світом як бачу ще ні
Ми бо діти правд голодні
Яки вирвуть з невіри руїн
19.02.2011р.
|