З нами є Бог в Тройці Єдиний. Не треба нам боятись. Якщо ми діти України, Якщо немає в нас провини, Ми в Бога всі багаті. Молімось. Бог нас не покине.
Нам треба бачити майбутнє. Віру нести і жити. Вже більш у воді каламутній, В ворожій правді баламутній Очей, душі не мити. Хай миє нас Божа могутність.
Оце в десятку!!! Так, сьогодні нам менше личить нарікати на ту владу, яку ми заслуговуємо (бо всяка влада від Бога, проте не всяка на славу Божу), а через молитовні звернення, в покорі та благаннях шукати свій захист під крилом Господа. Бо коли нам відкривається наша неміч "змінити світ", ми шукаємо порятунку в комусь сильнішому, і в такий спосіб починаємо наближатися до Бога. Тоді, як достаток і могутність породжує у нас ілюзію про нашу всесильність і зіштовхує до провалля гріхопадіння. Видно, пане Василю, на вас сьогодні Божа благодать зійшла. Від самого себе так не напишеш.
Дуже дякую за слово. Мило мені, що зрозуміли суть моїх думок. З нами Бог. Світ стане кращим, коли всі ми БУДЕМО З БОГОМ. Добра бажаю. З повагою Василь Шляхтич
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")