Мрію про те, щоб в Україні
Заграли дзвони як тоді
Коли народи молоді
Відважно несли хрест на спині
Мрію про те щоб в краю рідним
Батьки і діти як діди
Не йшли до брудної води
Щоб в ній промити свою гідність
Москаль хай буде москалем
Жид жидом поляком поляк
Хай всі відкинуть переляк
Й не соромляться гірких тем
Відкиньмо гріх старих систем
Бо з ними жити вже ніяк
28.05.2011р.
|