Любові в Тобі - аж по вінця, Вона виплескує щоразу, Коли співаєш гімни жінці, Чи кажеш нам повчальні фрази, Коли шукаєш шлях до Бога У світлі дня і серед ночі, Коли пізнати суть усього Ти з кожним стуком серця хочеш. Твоя любов у кожній римі, У кожнім слові струмениться, Тече міжряддями незримо Цілющим струменем живиці. Твоя любов бува печальна, Але для нас несе надію, І стоголоса у мовчанні, Дарує крила нашим мріям... Твоя любов вже стала ліком На душі, спраглі Правди слова. Нехай горить в Тобі довіку Любов, помножена любов'ю!
|