За дурну роботу не хвататись Щиро друзі радили мені . Тільки як же . любі. розібратись Чи дурна робота та чи ні ? Якщо цим же розумінням жити Й далі гнути лінію таку . Тоді й саду треба не садити - Невідомо дяку матимеш яку І тоді не треба нам любити - Безкорисно ти любов даєш. А можливо. непотрібно жити . Але все ж таки ТИ МРІЄШ І ЖИВЕШ А дурної праці не буває . Знаю я і стверджую щодня . Серце хоче це робить .бажає . А віддача ? То усе дарма .
Я погоджуюся, Галочко, що дурної праці не буває, хоч і цей вислів можна заперечити, але що нам віддача байдужа, то ніяк не погоджуся, адже саме віддача(добре слово, похвала, співчуття або просто дружня порада) ой, як гріють наше серце. Успіху!
дякую вам .за дружні поради -все стараюся враховувати хоча не завжди виходить .
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")