Коли будемо там Де нема нас сьогодні Світ побачить наш храм Й тоді станемо модні А всім псевдосестрам Рідним і тим природнім Що зло зичать всім нам Під прапором народнім Скажемо ми праві І нам бути у славі Вже досить щоб в Москві А також і в Варшаві Неприхильні і злі Нам героїв шукали. 26.11.2011р.
Дякую Вам за слово, Пане Василю. Родиться запитання - А де МИ, де наша МУДРІСТЬ? Як довго не будемо собою так довго будуть нас зневажати. А це болить. Це мене дуже болить. З повагою до Вас Василь Шляхтич
Та доки будемо терпіти Ярмо чужинське, скільки ще? Чи волю знищено ущент? Чи ми рабів покірні діти? Віки неволі і хули, А чи рука старшого брата, Що перевтілився у ката, Вуста для правди нам стулив? Чом волелюбство наше в тлін Переродилось, чом зміліло? Ми досить наймитами скніли Не лиш в чужих – своїх краях. Ніколи більше на поклін До ворогів іти не будем, Ми не раби – ми вільні люди На рідній, батьківській землі! Коли нарешті ця земля Вже зродить свого Вашингтона, Аби чужинські знов закони Не диктували нам з Кремля? Коли прозріють "гречкосії" Й зірвуть полуду із очей? Реальність ця мене пече - Нема ще в нас, нема Месії… Та вірю я в прийдешній день, У волелюбний дух, що скресне, І завітають знову весни На землю віршів та пісень!
Так довго будемо терпіти Як довго будемо німі. Гляньте вгасають правд вогні А КРАЙ весь час як сателіта. Та вже двадцятьперше століття Маємо Інтернет Фейсбук Нам лиш стреміти до наук І рідне дарувати дітям. В нас свої руки душа розум Історія писана роками Чи своїм дітям СВОЯ мама Говорить нині про загрозу? Нам лишень істину збудити Повірити що ми народом Молитись щоб в нас була згода А Бог дозволить ГІДНО жити.
З повагою, подякою та римованими рядками спішит до Вас, Пані Наталко Василь Шляхтич Не скажемо чиї ми діти
ВОСКРЕСЛІЙ вже двадцять років Час розірвати павутину А павуків - псевдо братів Пора щоб НАШ народ відкинув
Всі знають хто і де вони Як довго всім мовчати Та в нас є внуки і сини В нас Україна - МАТИ
В нас перекіньчики - пани Знову топчуть калину На це дозваляємо ми Й стаємо на коліна.
З повагою до Вас Пані Катерино Василь Шляхтич
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")