Не гукайте пані свого серпня, то історія...Приємна хоч доволі. Ви були спочатку наче зверхня, потім подобрішали... і голі почуття впустили до кімнати. Натяки, а далі знову й знову, але я хлопчина не галантний, тож облишив казку про три слова. Натяки скінчились і ми з вами Перейшли до (як би це сказати?) Ну, коротше, зайнялись...віршами і заснули десь в годині п"ятій. *** П"ється кава вдома на балконі, згадую...а серце наче терпне. Ми ж і справді були в "Міжсезонні", Але, Пані, не гукайте серпня.
Пригадалось " Міжсезоння"... Літо... Я зі слів твоїх плела намисто. Ти щось,звісно, говорив про квіти, Та, мабуть, забракло, милий, хисту Перейти від натяків до справи... Певно, щось затерпло - П'ята ж ранку! Та не переймайся. Хочеш кави? Скільки?! Знову повну філіжанку?! Як би делікатніше сказати? Не забув спитати дозвіл в мами? Вже якщо залишився в кімнаті Тож давай займемось хоч віршами...
пане Олександре, мої вітання!!:) як завжди, майстерно і цікаво..) ще й з підтекстом...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")