Я сьогодні ніякий не ніжний не злий а емоцій феєрія далі і далі у термос будь іскрою!!! дай вибух!!! скоріше його привідкрий покажи мені моє інтимно-улюблене стерво запались і згори але поступово... детально щоб і місяць і зорі здивовані були щоб плакав молоденький амур покидаючи втомлену спальню Я зроблю це для тебе як прийдеш додому ніяка...
|