Нехай і роздратована, нехай! Скажу тобі три слова я під чай. Не варт, що навіжена ти, не варт! Бо хмари ці розжену я під жарт. На мить лише озлоблена, на мить! Ну не дивись з-під лоба ти- болить. Мине ця роздратованість, мине! Диви: моїх три слова он тебе...
|