У нас так мало снігів, та так багато ріки. Переливаючи з зовнішнього, помилково ставлячи коми й крапки. Та, інколи, можна просто, більше музики, там де потрібно іти.
Вибач, хотілось, бува, щось про наше життя, та бачу - збиваюсь, і знову пишу про я.
Звук злетів до небес… Серед білих чудес, Хороводи водили сніжинки, А земля у той час, Миготіла здовж трас, І чорніли висотні будинки. Звук роздав всі ключі, І взялись скрипачі, Ноти – каплі збирати по сліду. А коли вечір згас, З неба тихо на нас, Полилася мелодія снігу.
музика дуже сподобалась і вірш теж гарна комбінація
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")