Друзів на світі так мало- так мало друзів. Більшість- це просто зустрічні, а в тій напрузі буднів строкатих і хвиль перемножених в злості... Треба щоб просто хтось часом заходив у гості, буде на світі тепліше від доброго слова, буде душа для душі - ну така лазурова, бесіда тиха, горняточко чаю та що ще...? горнеться серце до друга, мов ходить на прощу. Хай він одненький у тебе, хто Другом зоветься, Він і є справжній-сто інших це те, що здається.... Хай він не глиба , без почестей, всяких заслуг- Він - незамінний, він справжній простесенький ДРУГ!
|