Горчик мови всі вивчає,
Англійські, вкраїнські ,
З деревами розмовляє ,
Щоб ставали “свійські”!
Знає, що листки шепочуть,
Мова в них звичайна,
Прислухався, як лепочуть,
Та й розкрита тайна.
Так що ,наш маленький ґномик,
Лоракс він на ймення,
Все погане з дерев гонить,
Лісу благодення!
"свійські" (домашні)