Мамо,ви лишень погляньте, як лани сумують,що іде зима. Мамо,в долі запитайте, чом незграбна старість рано так займа? Чорне,чорне і зелене: на землі прадавній жито пророста... І крізь тебе, і крізь мене час біжить ,струмує і не поверта. Мамо,ви в блакить погляньте: скільки в неба далей,скільки чистоти! Серцю другий поштовх дайте-- щоб удвох по снігу ще хоч раз пройти. Мамо,мамо зачекайте, тільки вчусь я жити,слухать шум вітрів... Мамо,люба.виглядайте з теплого кордону білих журавлів.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")