Внизу вечірнії вогні, Бо поверх сьомий. Стоїть матуся у вікні, І будить спомин. Недавно син ходив в садок, Недавно в школу. Як постаріла я синок, І гнусь додолу. Солдатом вірним з малих літ Ти мріяв стати, І таємницю ту беріг, Щоб здивувати. І ось вже служиш котрий рік Ти Батьківщині. Здається все було торік- Здається нині. Все пролетіло, пропливло, Гайнули роки. Тобі важливі довелось Зробити кроки. Як зараз бачу ти солдат Присягу склавши. Сьогодні--ти вже лейтенант, І навіть старший. Пливуть роки немов вода, Летять лелеки, Буває зробиться близьким Таке далеке. І років - скажемо за три Не так уже й багато. Я буду капітаном – скаже син, Як мій любимий тато. Ти мрію вірно бережи Мій любий сину. Благослови тебе Господь На кожну днину. Палає Ялта у огнях Морська перлина, Як гордість мамина в грудях За свого сина.
|