Кохана, світла, добра і прекрасна. До глибини душі мила й ясна. Неперевершена і щира, віддана у всьому. Рідненька мама, низький уклін перед тобою.
Ще з літ малих у пам’яті заклалось, Те почуття, що у свідомості сховалось, Яке із материнським молоком всмокталось, Із покоління в покоління передалось.
Його словами не сказати, не описати, Його душевно можна тільки відчувати. Воно ще більше за любов і вірність, Воно беззаперечним є, як наша дійсність.
Це почуття, яке матуся-ненька прищепила, Своїм терпінням і добром вкрапила. Як по зернинці, з дня у день вкладала, У серденько дитяче закладала.
Матуся, нене … сказати дякую – це буде мало, Вклонитись і припасти до колін, поцілувати руки … мало. Сердечна, ти є всесвіт і небесна, Ти є життя, любов, і голос піднебесся.
Рідненька, нехай Господь тебе охороняє, І силою, наснагою та довголіттям наділяє. А доля щоб прихильною була для тебе, Бо ти є найдорожчий дар для мене.
Щасливі ті мами,чиї діти знаходять у серці такі слова
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")