Мій сину, янгол мій, моя дитино, Немов вода в тобі я розчиняюсь, Коли ти спиш,а я дивлюся,сину, Як ти ростеш і Богові вклоняюсь. За ту любов, за ту безмежну радість, Що Він подарував мені дитину, За те, що почуття переповняють, За щастя зватись матір"ю, мій сину! Моя кровинко, крихітко моя, моя тривого Життя без Тебе я не уявляю, Хай Бог боронить від усього злого, Тобі я щастя сину мій бажаю.
У цьому творі є все і безмежна любов до динити, подяка і молитва Богу за її народження, подальшу долю. Такі твори пишуть справжі, люблячі, щирі і добрі матері, на яких і тримається наш світ...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")