Я стежка, де стрибають ніжки, Промінчик сонця на доріжці. Я кіт, що гладять рученята Малого янгол-немовляти. Я сон- дрімота, темна нічка, Усмішка, що рум"янить щічки, Пісок, що сиплеться усюди І на волосся, і на груди. Я перше слово, перша книжка То- буревій, то- сіра мишка. Я мама-мудре, світле слово, Таке старе, та вічно нове.
Оксаночко, легко, грайливо по- дитячому і водночас із філософською глибинкою. Мені сподобалося, лишень ось тут: " Я кіт, що гладять рученята Малого ЯНГОЛ-немовляти." Янгол....? можливо так: "Я кіт, що гладять рученята Малого ЯНГОЛА-маляти." Це на Ваш розгляд, але мені здається, що так би було правильніше.А взагалі, мені це навіть дитячою пісенькою зазвучало- ГАРНО!
Дякую,Роксолано за Ваші теплі слова.Поправка мені сподобалась, можливо заміню.Дуже хочеться назвати Вас другом, мені здається, ми вже сто років знайомі.Дякую Вам ще раз.
Дуже радо, Оксаночко! Звичайно, також хочу назвати Вас Другом! Десь у вищих, духовних сферах, ми давно вже знайомі...та й Aнгели наші дружать, якщо ми зійшлися на поетичній царині. Дякую Вам за світлі вірші!
чудово..та як завжди у Вас...))) вірш, як промінчик сонця весняного ранку - ніжний та яскравий промінчик..)) Мені здається, що це один з Ваших найкращих та найемоційніших віршів..)
Якби Ви,Андрію,знали,як приємно читати Ваші слова.Настільки приємно,що хочеться розцілувати весь світ і писати,писати,писати...Дякую Вам за теплий відгук.Вірші- це моя розрада,особисте...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")