9
9 28
7
1 17
2000308
19
20
У
кишені в тебе пусто,
Нищать
сни кредити,
Криза,
дефіцит капусти,
Чим
би заплатити?
Ми
прикуті до контрактів,
Наче
ланцюгами,
Всі
зарплати в автоматах
Все
життя з боргами.
Податківці-кровопивці
Ждуть
передоплати
Числа
- спокою убивці,
Як
застрахувати
Доброту,
життя, кохання?
Ні,
ніхто не знає,
Від
печалей і страждання
Полісу
немає.
50
1 12
8
9 9
305
1 15
300009
|