ПОЇХАЛА,ВІДДАЛАСЯ СВІТАМ, ПРАЦЮЮ ТУТ ,ЗАБУВШИ БІЛЬ І ВТОМУ, А ДУМИ ДОВІРЯЮ ЖУРАВЛЯМ, ЩО З ВИРІЮ ВЕРТАЮТЬСЯ ДОДОМУ.
НЕСІТЬ ДОЧІРНЮ НІЖНІСТЬ, ЖУРАВЛІ, У РІДНИЙ ДІМ, ДЕ ТАК ЧЕКАЄ МАТИ, ДЕ МОЛИТЬСЯ ЗА МЕНЕ УНОЧІ, ЩОБ ПОСКОРІШ МЕНІ ДОМІВ ВЕРТАТИ.
НЕСІТЬ МОЇМ СИНАМ УСЮ ЛЮБОВ, КРИЛЬМИ ЇХ ОБНІМІТЬ-НЕНАЧЕ МАТИ, А Я ЗА НИХ У БОГА ПРОШУ ЗНОВ, ЩОБ ЇМ МОЄЇ ДОЛІ НЕ ЗАЗНАТИ.
ПОЇХАЛА, А ЗМОЖУ Я ЧИНІ, ЗМІНИТИ ДОЛЮ РІДНИХ? Я Й НЕ ЗНАЮ. НЕСІТЬ МОЄ КОХАННЯ,ЖУРАВЛІ, ДО ВСІХ, ХТО ВДОМА ТАК МЕНЕ ЧЕКАЄ...
|