У політ рушають чорно-білі друзі
І крилом махають людям і селу.
Чути „Кру!” тривожне по усій окрузі,
Наче іноземне „Я тебе лублу!”
Чи шляхи далекі, чи глибоке море,
А чи сонце світить там, на чужині?
Думка незборима чола людям оре –
Повертають гайстри, а лелеки – ні.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")