Живе країна - сирота Все мріє про свою свободу Діти в ній є - сімей нема. Подяку шлем слугам народу. І щей уклін сердечний їм За те, що бачим ми Європу, Що відбудовуєм Москву. " Дякуєм ", слуги за турботу. Росте країна, все бідніє, Свобода є - це хто як вірить А слуги нам все без зупину - Потрібні Ви своїй країні. Ростуть в нас діти - ніжні квіти Батьки хто де, щоб заробити І гроші дітям відсилають І люблять їх, і їх втрачають. Ростуть в нас діти, ми бездітні Цвітуть далеко наші квіти, Самі вони у чистім полі, І ніби є у них свобода. Цвітуть вони,а їх ламають, Жорстокість серце заповняє Їм так сімї не вистарча Цвіт в полі був.І вже нема. Живе країна, хто як зна, І сина й доньки вже нема, А слуги далі нам з ефіру, - Ми сильні, ми не наколінах. Цвіти країно, ніжним цвітом І не турбуйсь де твої діти Скоро прийде пора врожаю Заплачеш ти - дітей нестало.
|